Calpe

Casa del Mar - Calpe

Villa

3-5

3-5

v.a.€ 1.095.000

Vraag meer info

Beautiful villa with sea view

Villa

3-5 Slaapkamers

Gemeenschappelijk zwembad

Calpe

3-5 Badkamers

Welkom in deze betoverende villa in het hart van Calpe, urbanisatie La Empedrola, waar luxe en comfort samenkomen met adembenemende uitzichten op de glinsterende Middellandse Zee, het charmante stadje Calpe en de indrukwekkende Peñon de Ifach.

Gebouwd in 2004, straalt deze villa niet alleen tijdloze elegantie uit, maar is ook praktisch en van de hoogste kwaliteit. Bij binnenkomst word je begroet door een ruime inkomhal die leidt naar de weelderige leefruimte, waar grote ramen een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht bieden op het verleidelijke zwembad en het uitnodigende terras.
Op de eerste verdieping vind je drie uitzonderlijk ruime slaapkamers, elk doordrenkt met comfort en verfijning, en elk uitgerust met royale ramen die uitkijken op een zonnig terras, waar je kunt genieten van de warme mediterrane zon en de betoverende vergezichten. Bovendien bieden twee weelderige badkamers een oase van rust en ontspanning na een dag vol avontuur.

De villa is ook gezegend met een volledig onderkelderde ruimte, wat een schat aan mogelijkheden biedt om extra slaapkamers en badkamers toe te voegen, waardoor deze woning zich aanpast aan jouw wensen en behoeften. Op heden zijn er 3 slaapkamers en 3 badkamers, maar er kan dus vrij gemakkelijk 2 of meerdere slaapkamers extra voorzien worden.
Met een ruime garage die plaats biedt aan minstens drie auto's, is er geen tekort aan ruimte voor voertuigen of opslag, waardoor praktisch gemak hand in hand gaat met luxe levensstijl.

Deze villa belichaamt de essentie van verfijning, kwaliteit en comfort, en biedt een toevluchtsoord van rust en sereniteit in het betoverende landschap van Calpe. Het is een thuis waar dromen werkelijkheid worden en waar elke dag begint en eindigt met het bewonderen van de natuurlijke schoonheid die deze locatie te bieden heeft.

Welkom thuis.

Lees meer
Calpe villa zeezicht penon ifach29 groot

Kenmerken van dit pand

Internet
Air-conditioning
Alarm system
Double glazing
TV distribution
Security door
Irrigation sprinkler
Electric gate
Sliding windows
Outdoor lighting
Furnished
Flyscreens
Condominium pool

Troeven

  1. Instapklare villa met zeezicht
  2. Ruime slaapkamers
  3. Verwarmd zwembad
  4. Garage voor 3 wagens
  5. Belgische eigenaars
43

Meer info over dit project?

Vergelijkbare panden

San Miguel de Salinas

Paradise Resort

Villa

2

2

v.a.€ 234.900

Meer informatie

Orihuela-Costa

Amanecer X

Villa

2

2

v.a.€ 239.000

Meer informatie

San Miguel de Salinas

Saoco II

Villa

2

2

v.a.€ 174.900

Meer informatie