Moraira

Botticelli Residence

Villa

3-5

3-5

v.a.€ 650.000

Vraag meer info

Mediterranean-style villas in Moraira

Villa

3-5 Slaapkamers

Zwembad

Moraira

3-5 Badkamers

FASE I nu tegen introductieprijzen, ontworpen in een moderne mediterrane stijl. Gelegen in de populaire stad Moraira. Dit fantastische project ligt op slechts 5 minuten van het strand, dicht bij restaurants en supermarkten en met gemakkelijke toegang tot de snelwegen.

Residencia Botticelli heeft alle moderne voorzieningen die je van een moderne villa mag verwachten. Airconditioning is standaard geïnstalleerd, vloerverwarming, elektrische rolluiken, parkeergelegenheid en nog veel meer. Het moderne ontwerp van de villa's maakt dit een coole en exclusieve buurt om in te wonen. De villa's liggen ver weg maar dicht bij de hoofdwegen en je kunt genieten van de sereniteit van de Middellandse Zee terwijl je ontspant bij je eigen privézwembad of op je terras naar de zonsondergang kijkt. Geniet van je mediterrane leven in het comfort en de luxe van Botticelli Residence.

Als je een villa in Botticelli Residence koopt voordat het helemaal af is, heb je nog steeds de mogelijkheid om het helemaal naar je eigen smaak in te richten. Je kunt de stijl van de keuken kiezen of zelfs een extra dakterras toevoegen. Tot slot worden alle woningen opgeleverd. Je ontvangt de sleutels van je villa en alle apparatuur wordt geïnstalleerd.

Elke woning heeft een ondergrondse kelder van +/- 90m2. Deze multifunctionele ruimte kun je naar eigen inzicht invullen. Vraag zeker naar de mogelijkheden hier. 
Bovendien heeft elke woning een perceel van 400m2, met zuidwestelijke oriëntatie.

De werken aan de Botticelli Residence zijn al begonnen. Er is al veel vraag naar dit project. Spreekt dit unieke project je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Lees meer
Drone view Moraira

Kenmerken van dit pand

Internet
Air-conditioning
Double glazing
TV distribution
Swimming pool
Electric gate
Car port
Sliding windows
Electric shutters
Outdoor lighting
Connected thermostat
Aluminum window

Troeven

  1. 5 slaapkamers
  2. Villa's in ibiza stijl
  3. Zwembad 40m2
  4. Zuid-West terras en tuin
  5. Uniek project in Moraira
12

Meer info over dit project?

Vergelijkbare panden

San Miguel de Salinas

Paradise Resort

Villa

2

2

v.a.€ 234.900

Meer informatie

Orihuela-Costa

Amanecer X

Villa

2

2

v.a.€ 239.000

Meer informatie

San Miguel de Salinas

Saoco II

Villa

2

2

v.a.€ 174.900

Meer informatie