Moraira

Kabul

Villa

4

4

v.a.€ 1.890.000

Vraag meer info

Exclusive new build villa in Moraira

Villa

4 Slaapkamers

Zwembad

Moraira

4 Badkamers

Nieuw project gelegen in Moraira in de exclusieve wijk Moravit. Dichtbij het strand en winkels, restaurants en diensten, allemaal binnen 1 km.
Het is een rustige omgeving, het is het laatste huis in een doodlopende straat. Het perceel van aanzienlijke omvang, namelijk 1.412 m2, biedt uitzicht op zee vanaf beide verdiepingen, evenals open uitzicht op het dennenbos.

Het huis heeft een prachtig ontwerp, evenals de hoogwaardige afwerking van het interieur. Het heeft een dubbele garage plus een overdekte parkeerplaats, 4 slaapkamers, vijf badkamers (een exterieur) en een gastentoilet, een chill-out ruimte op de bovenste verdieping met een onovertroffen uitzicht op de zee, een grote ruimte in de kelder aan te passen aan de klant (voor een deel genoemde afwerking is niet inbegrepen), zomerkeuken. De overdekte bebouwde oppervlakte is 680 m2 plus 222 m2 terrassen.Het zwembad is 11m en overloopt met het water gelijk met het terras.

Natuurlijk is het inclusief een moderne keuken met een eiland en alle elektrische apparaten, een Aerothermisch airconditioningsysteem (vloerverwarming en gekanaliseerde airconditioning), badkamermeubels, ingebouwde wandkranen, technische ledverlichting, porseleinen vloeren in groot formaat, complete tuin met automatisch irrigatiesysteem enzovoort.

Lees meer

Kenmerken van dit pand

Alarm system
Swimming pool
Electric gate
Home automation

Meer info over dit project?

Vergelijkbare panden

San Miguel de Salinas

Paradise Resort

Villa

2

2

v.a.€ 234.900

Meer informatie

Orihuela-Costa

Amanecer X

Villa

2

2

v.a.€ 239.000

Meer informatie

San Miguel de Salinas

Saoco II

Villa

2

2

v.a.€ 174.900

Meer informatie