Panden overzicht

Aanpak

Informatie

Communicatie

Bereikbaar

Op elk uur van de dag zijn we bereikbaar. Schiet je wakker en heb je een vraag waardoor je niet kan slapen? Bel ons! We willen onze klanten 100% ontzorgen. Dat betekent dat we altijd klaarstaan voor elk van jullie. Kom langs in ons kantoor in Oostende of Spanje. Ook, en dan komen we aan bij onze 4de ster, na de aankoop van je droomhuis staan we voor je klaar.

Service na verkoop

Van bij de initiële meeting, tot de ontdekkingsreis, tot ver na de aankoop van je woning aan de Costa Blanca, staan we voor je klaar. Stel: je wil na een paar jaren veranderingen doen aan de elektriciteit? Dan kunnen we je helpen met een professionele (en liefst ook goedkope) elektricien. Door onze veelvuldige contacten met vaklieden, kunnen we iets meer druk op hen zetten dan jij in je eentje. Dus ook voor dergelijke zaken kan je op ons rekenen.

Ervaring in immo én bouw

Wat ons anders maakt dan de anderen? We hebben ervaring in de immowereld en in de bouwsector. We weten dus beter dan wie anders wat we in de aanbieding hebben. Zowel op inhoudelijk als op technisch vlak. Meer dan 30 jaar lang is Francky Renty actief in de bouwsector. Dan weet je wel het een en ander over de constructie van een huis. Je maakt hem geen blaasjes wijs. Bouwheren- en promotoren halen het onderste uit de kan. Onze vijfsterrenservice houdt dus ook in dat enkel échte kwalitatieve projecten kans maken om in ons aanbod te geraken.

Stel ons een vraag

Recent toegevoegd

San Miguel de Salinas

Paradise Resort

Appartement

2

2

v.a.€ 234.900

Meer informatie

Orihuela-Costa

Amanecer X

Appartement

2

2

v.a.€ 239.000

Meer informatie

San Miguel de Salinas

Saoco II

Appartement

2

2

v.a.€ 174.900

Meer informatie
Bekijk het volledig aanbod