Onze aanpak?
Een vijfsterrenservice

We gaan voor een vijfsterrenservice. De beste service mogelijk. Van start tot ver na de finish willen we onze klanten (die vaak vrienden worden), de best mogelijke begeleiding gaan bieden. Niet van: verkopen en gedaan. Nee hoor! Absoluut niet zelfs, we gaan verder dan ieder ander. Dit is onze vijfsterrenservice. Dit is waarom we doen wat we doen. Dit is waar Holiday Estate voor staat!

Informatie

We willen onze klanten alle actuele en juiste informatie geven die ze verdienen. Omdat iemand nooit alles weet, doen we beroep op de beste adviseurs van Spaans vastgoed. Partners aan de Costa Blanca waar we alles kunnen aanvragen. Ze hebben al meer dan 50 jaar ervaring op de teller staan. Onze informatie is dus altijd correct en dubbel geverifieerd. Dit biedt jou optimale zekerheid en veiligheid.

Communicatie

Iedereen in ons team spreekt Vlaams. Van het eerste gesprek tot het gesprek met de advocaat. Gans het traject is in het Vlaams. Waarom? Omdat een duidelijke communicatie belangrijk is. Elke stap in het traject moet je ten volle begrijpen. Zo is er ook geen drempel om je vragen te stellen. Open, transparant en eerlijk: daar houden wij van. Jij hopelijk ook!

Bereikbaar

Op elk uur van de dag zijn we bereikbaar. Schiet je wakker en heb je een vraag waardoor je niet kan slapen? Bel ons! We willen onze klanten 100% ontzorgen. Dat betekent dat we altijd klaarstaan voor elk van jullie. Kom langs in ons kantoor in Oostende of Spanje. Ook, en dan komen we aan bij onze 4de ster, na de aankoop van je droomhuis staan we voor je klaar.

Service na verkoop

Van bij de initiële meeting, tot de ontdekkingsreis, tot ver na de aankoop van je woning aan de Costa Blanca, staan we voor je klaar. Stel: je wil na een paar jaren veranderingen doen aan de elektriciteit? Dan kunnen we je helpen met een professionele (en liefst ook goedkope) elektricien. Door onze veelvuldige contacten met vaklieden, kunnen we iets meer druk op hen zetten dan jij in je eentje. Dus ook voor dergelijke zaken kan je op ons rekenen.

Ervaring in immo én bouw

Wat ons anders maakt dan de anderen? We hebben ervaring in de immowereld en in de bouwsector. We weten dus beter dan wie anders wat we in de aanbieding hebben. Zowel op inhoudelijk als op technisch vlak. Meer dan 30 jaar lang is Francky Renty actief in de bouwsector. Dan weet je wel het een en ander over de constructie van een huis. Je maakt hem geen blaasjes wijs. Bouwheren- en promotoren halen het onderste uit de kan. Onze vijfsterrenservice houdt dus ook in dat enkel échte kwalitatieve projecten kans maken om in ons aanbod te geraken.

Stel ons een vraag

Recent toegevoegd

Nouvelle construction

Torre de la Horadada

Riomar

Apartment

v.a.€ 152.000

Meer informatie
Nouvelle construction

Finestrat

La Marina Beach

Apartment

v.a.€ 260.000

Meer informatie
Nouvelle construction

Orihuela

Huis in Orihuela

House

v.a.€ 359.000

Meer informatie
Bekijk het volledig aanbod