Lliber

Airen Collection

Villa

3

2

v.a.€ 930.000

Vraag meer info

Eco-friendly villas in Costa Blanca North, Lliber,

Villa

3 Slaapkamers

Zwembad

Lliber

2 Badkamers

Deze woningen zijn een residentiële ontwikkeling voor duurzaamheid aan de Costa Blanca Noord, gelegen in de gemeente Llíber, gebaseerd op respect voor het milieu, het overbrengen van de waarden van de lokale cultuur, het welzijn van haar bewoners door het bevorderen van het gemeenschapsleven en een gezonde levensstijl in contact met de natuur. De architectuur is gebaseerd op de kleuren van de aarde, op de droge stenen muren, op de inheemse vegetatie van het gebied, waardoor de woningen opgaan in het landschap van de Vall del Pop.

Hun ontwerp en uitrusting bevordert een laag energieverbruik. De huizen hebben een aerothermisch systeem voor verwarming en de productie van sanitair warm water, vloerverwarming, installatie van fotovoltaïsche panelen, gemotoriseerd ventilatiesysteem, oplaadpunt voor elektrische auto's, huisautomatisering, terrastuinen met traditionele stenen muren en inheemse planten, naast andere elementen. Om ervoor te zorgen dat de mobiliteit rond het wooncomplex wordt gerespecteerd, wordt bovendien bij elke woning een auto of twee elektrische fietsen geleverd. De Airen Collection villa's zijn gebouwd op kavels van tussen de 400 en 700 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Het zijn vrijstaande villa's met 3 slaapkamers, met twee indelingsconcepten waaruit je kunt kiezen. De oppervlakte van de woningen is ongeveer 315 vierkante meter, en elke woning heeft een eigen zwembad, parkeerplaats, berging en een indrukwekkend open uitzicht op de wijngaarden en de prachtige natuurlijke omgeving van de Vall del Pop.


Airen Collection geniet van alle diensten van Elements EcoResidencial, een project in ontwikkeling dat een biologische moestuin zal hebben om de landbouwtraditie van het gebied te verspreiden, sociale club, een ontmoetingsplaats voor bewoners, met restaurant, buitenzwembad, binnenzwembad, fitnessruimte, fysiotherapie en behandelkamers, wijnclub, grote groene zone met fotoluminescente paden, speeltuinen, picknickplaats, yoda dek, hondenpark, calisthenics park, een heel concept gebaseerd op het welzijn van de bewoners en respect voor het milieu.

Naast alle diensten en activiteiten van de Vall del Pop, een bestemming gekozen door burgers van over de hele wereld.

Lees meer
Nieuwbouw villa milieu vriendelijk costa blanca lliber12

Kenmerken van dit pand

Air-conditioning
Double glazing
Swimming pool
Sliding windows
Electric shutters
Outdoor lighting
Home automation
Electric car terminal
Solar panels

Troeven

  1. Groen project
  2. Prachtige zichten
  3. 2 elektrische fietsen inbegrepen
  4. 2 verschillende types mogelijk
17

Meer info over dit project?

Vergelijkbare panden

San Miguel de Salinas

Paradise Resort

Villa

2

2

v.a.€ 234.900

Meer informatie

Orihuela-Costa

Amanecer X

Villa

2

2

v.a.€ 239.000

Meer informatie

San Miguel de Salinas

Saoco II

Villa

2

2

v.a.€ 174.900

Meer informatie