San Miguel de Salinas

Villas La Sal

House

3

3

v.a.€ 349.900

Vraag meer info

Des villas nouvellement construites à des prix compétitifs

House

3 Slaapkamers

Zwembad

San Miguel de Salinas

3 Badkamers

Welkom bij het nieuwste nieuwbouwproject in het betoverende San Miguel de Salinas - een charmant dorp doordrenkt van Spaanse cultuur en omgeven door adembenemende natuurlijke schoonheid. Deze exclusieve ontwikkeling biedt een unieke kans om te wonen in een idyllische omgeving, terwijl u toch profiteert van moderne luxe en comfort.

Elke villa in dit project is zorgvuldig ontworpen met het oog op elegantie en functionaliteit. Met 3 ruime slaapkamers en 2 prachtig ingerichte badkamers, biedt elke woning voldoende ruimte voor comfortabel wonen. Het hoogtepunt van elke villa is echter het spectaculaire solarium van 86m2, waar bewoners kunnen genieten van adembenemende panoramische uitzichten op de omgeving, perfect voor ontspanning of onderhoud van gasten.

Daarnaast beschikken alle villa's over een royale tuin, ideaal voor het creëren van een privé-oase of het organiseren van gezellige bijeenkomsten in de buitenlucht. Voor degenen die op zoek zijn naar een ultieme levensstijl van luxe en ontspanning, is er zelfs de mogelijkheid om een ​​eigen privézwembad toe te voegen, waardoor elke dag een vakantie wordt.

De strakke architectuur van de villa's past perfect in de omgeving van het typisch Spaanse dorp San Miguel de Salinas. Met zijn smalle straatjes, kleurrijke huizen en levendige pleinen ademt het dorp een authentieke sfeer die het perfecte decor vormt voor een ontspannen mediterrane levensstijl.

Bovendien bevindt dit nieuwbouwproject zich op slechts 15 minuten van de prachtige stranden van de Middellandse Zee, waardoor bewoners kunnen genieten van het beste van beide werelden - de rust en charme van het dorpsleven en de levendigheid van de kust.

Kortom, dit nieuwbouwproject in San Miguel de Salinas biedt de perfecte combinatie van stijl, comfort en locatie, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die droomt van een leven onder de zon in het hart van Spanje.

Lees meer
MASTER BED groot

Kenmerken van dit pand

Internet
Air-conditioning
Double glazing
Swimming pool
Security door
Electric shutters
Outdoor lighting

Troeven

  1. 3 slaapkamers met 3 badkamers
  2. Solarium van 86m2
  3. Tuin van +/- 200m2
  4. Strakke en kwalitatieve afwerking
  5. Mogelijkheid privé zwembad
8

Meer info over dit project?

Vergelijkbare panden

San Miguel de Salinas

Paradise Resort

House

2

2

v.a.€ 234.900

Meer informatie

Orihuela-Costa

Amanecer X

House

2

2

v.a.€ 239.000

Meer informatie

San Miguel de Salinas

Saoco II

House

2

2

v.a.€ 174.900

Meer informatie