Villajoyosa

Azalea Villajoyosa

Appartement

2-3

1-2

v.a.€ 200.000

Vraag meer info

Nouveau projet à Villajoyosa

Appartement

2-3 Slaapkamers

Gemeenschappelijk zwembad

Villajoyosa

1-2 Badkamers

Dit nieuwe residentieel project in Villajoyosa belooft een uitzonderlijke woonervaring, met een collectie van 32 appartementen die allemaal het toppunt van comfort en stijl vertegenwoordigen. Gelegen op slechts 5 minuten van het prachtige strand Paraíso, combineert deze residentie het beste van strandvermaak en stedelijk leven. Bewoners hebben gemakkelijke toegang tot een breed scala aan voorzieningen, waaronder winkels, supermarkten, bars en restaurants, allemaal op loopafstand.

De appartementen zelf worden met de grootste zorg en aandacht voor detail afgewerkt, waarbij kwaliteit voorop staat. Elk appartement is ontworpen om een naadloze balans tussen functionaliteit en esthetiek te bieden, met ruime interieurs en moderne voorzieningen die aan de hedendaagse levensstandaard voldoen. De bewoners kunnen ook genieten van de luxe van een ondergrondse parkeergarage, die zorgt voor gemak en veiligheid.

Het hoogtepunt van deze residentie is ongetwijfeld het gemeenschappelijk zwembad, een perfecte plek voor ontspanning en verkoeling op warme dagen. Omringd door prachtig aangelegde tuinen, biedt het zwembad een serene ontsnapping uit het dagelijkse leven.

Ondanks de nabijheid van het strand en de hoogwaardige afwerking, worden deze appartementen aangeboden tegen aangename prijzen. Dit maakt het een uitstekende kans voor zowel permanente bewoning als een vakantiehuis, waarbij bewoners kunnen genieten van het beste dat de Costa Blanca te bieden heeft, zonder compromissen te sluiten op kwaliteit of levensstijl. Deze residentie belooft een mix van luxe, comfort en gemak, waardoor het een ideale keuze is voor wie droomt van een leven in de zon.

Niet alle units zijn vermeld op onze website vraag naar de beschikbaarheid en wij helpen u graag verder.

Lees meer

Kenmerken van dit pand

Air-conditioning
Lift
Double glazing
Security door
Electric shutters
Condominium pool
Aluminum window

Troeven

  1. Scherpe prijzen
  2. Wandelafstand strand en centrum
  3. Scherpst geprijsd project in Villajoyosa
  4. Gemeenschappelijk zwembad
  5. Ondergrondse parkeerplaats
12

Meer info over dit project?

Vergelijkbare panden

San Miguel de Salinas

Paradise Resort

Appartement

2

2

v.a.€ 234.900

Meer informatie

Orihuela-Costa

Amanecer X

Appartement

2

2

v.a.€ 239.000

Meer informatie

San Miguel de Salinas

Saoco II

Appartement

2

2

v.a.€ 174.900

Meer informatie