Torrevieja

Eden La Mata

Apartment

2-3

2

v.a.€ 255.000

Vraag meer info

700 metres from La Mata beach

Apartment

2-3 Slaapkamers

Gemeenschappelijk zwembad

Torrevieja

2 Badkamers

Eden Beach is een nieuw appartementencomplex in Torrevieja, Alicante, met een spectaculair uitzicht over de zee in een woonwijk met alle voorzieningen.

Het nieuwe complex biedt appartementen met 2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers. Alle appartementen in de eerste fase hebben ruime terrassen en prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Zuidoost georiënteerd.

De appartementen zijn ontworpen voor comfort en gemak, met uitstekende kwaliteiten en een indeling die maximaal genot van de gemeenschappelijke ruimtes van het complex mogelijk maakt.

Alle woningen beschikken over ruime terrassen met uitzicht op zee, privétuinen op de begane grond en solariums op de bovenste verdiepingen met toegang van binnenuit.

Eden Beach is een privé-gemeenschap met een poort, op 700 meter van het strand van La Mata.

Het complex valt op door zijn uitgebreide aangelegde gebieden en complete installaties, van waaruit u kunt genieten van de zon en het uitzicht op zee; de gemeenschappelijke ruimtes omvatten watervallen en aangelegde tuinen.

Torrevieja onderscheidt zich door zijn goede communicatie- en gezondheidsinfrastructuur, de nabijheid van de luchthaven van Alicante en de vele diensten die het hele jaar door beschikbaar zijn.

Op slechts 20 km afstand vinden we de 18-holes golfbanen Villamartín, Campoamor, Las Ramblas en Las Colinas, evenals het winkelcentrum Torremarina, een ruimte met verschillende winkels, restaurants, supermarkt Mercadona, een dierenartsenpraktijk, apotheek, enz.

Lees meer

Kenmerken van dit pand

Internet
Air-conditioning
Lift
Double glazing
Sliding windows
Outdoor lighting
Connected thermostat
Condominium pool
Aluminum window

Troeven

  1. 700 meter van het strand La Mata
  2. Ruime terrassen
  3. Praktische ligging
  4. Zeezichten
  5. Scherpe prijzen voor deze ligging
25

Meer info over dit project?

Vergelijkbare panden

San Miguel de Salinas

Paradise Resort

Apartment

2

2

v.a.€ 234.900

Meer informatie

Orihuela-Costa

Amanecer X

Apartment

2

2

v.a.€ 225.000

Meer informatie

San Miguel de Salinas

Saoco II

Apartment

2

2

v.a.€ 174.900

Meer informatie