Blog

Gezondheidszorg spanje

Gezondheidszorg in Spanje: je kan op beide oren slapen

Hoewel wonen in Spanje heerlijk is, is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op goede voorzieningen, zoals de gezondheidszorg. Over het algemeen is die in Spanje goed, al ben je voor bepaalde zaken beter af met een extra verzekering.

Lees verder
Waar kopen belgen spanje

Waar kopen de meeste Belgen in Spanje?

Steeds meer Belgen kopen een huis in Spanje, vooral aan de Costa Blanca, vanwege de prachtige stranden, het aangename weer en gunstige prijzen. Populaire regio's zijn ook de Costa del Sol en Costa Calida. Alicante, met zijn goede bereikbaarheid, staat bekend als een toplocatie voor Belgische kopers.

Lees verder
Wonen in spanje goedkoper

Waarom wonen in Spanje goedkoper is dan België en Nederland

Spanje is een populaire vakantiebestemming onder Belgen en Nederlanders. Velen verhuizen ook naar de Costa's vanwege het voordelige vastgoed. Maar waarom is wonen in Spanje goedkoper dan in België en Nederland?

Lees verder
Belgisch pensioen spanje

Krijg ik mijn Belgisch pensioen nog als ik in Spanje woon?

Als gepensioneerde Belgen je pensioen ontvangen wanneer je in Spanje woont kan perfect. Waar je moet aan voldoen en welke stappen je moet ondernemen lees je in dit artikel.

Lees verder
Torrevieja foto goed weer zee

Wonen in Torrevieja: Vijf redenen om te kiezen voor deze badplaats

Torrevieja is een enorm populaire badplaats in de Costa Blanca. Waarom dat zo is ontdek je in dit artikel. In deze idyllische plaats is het heerlijk vertoeven!

Lees verder
Hoe lang vliegen costa blanca

Hoelang is het vliegen naar de Costa Blanca?

Twijfel je over een tweede verblijf in Spanje? Laat de afstand je zeker niet afschrikken. Vanuit België en Nederland vlieg je snel en gemakkelijk naar Spanje.

Lees verder
Huis kopen costa blanca noord

Huis kopen in de Costa Blanca Noord: alles over de omgeving

Uitgestrekte witte zandstranden en felblauw water. Kleine, authentieke dorpen en de typisch Mediterrane sfeer. Welkom in de Costa Blanca Noord.

Lees verder
Hypotheek in spanje

Een hypotheek nemen in Spanje voor je tweede verblijf: hoe werkt dat?

Een tweede verblijf in Spanje kan op verschillende manieren financieren. Een hypotheek nemen in Spanje is een optie. Hoe werkt het? En hoeveel kan je als buitenlander lenen?

Lees verder
Mountainbike costa blanca

Waar kan je mountainbiken in de Costa Blanca?

De Costa Blanca is uitstekend geschikt om te mountainbiken. Zowel de beginnende als ervaren fietser komt er aan zijn trekken in het gevarieerde landschap!

Lees verder