Costa Blanca Noord

De meeste Belgen die vastgoed kopen in het buitenland, betalen dit met cash geld. Niet onlogisch, want vaak gaat het om een iets oudere doelgroep die al een leven lang heeft kunnen sparen. Toch is geld lenen voor het kopen van een tweede woning in opmars. Daar heeft het belastingvoordeel zeker heel wat mee te maken. Ook hebben de lage prijzen van vastgoed in Spanje een breder publiek aangesproken, een groep die vaak nog niet over voldoende middelen beschikt.

Costa Blanca Zuid

Het zuiden van de Costa Blanca is een stuk vlakker dan het noorden. Hier tref je brede, mooie zandstranden aan terwijl de bergen iets verder van de kust afliggen. Dat zorgt ervoor dat je hier een echt mediterraan klimaat aantreft wat gezond is voor mensen die vaak last hebben van kwaaltjes, gewrichtsproblemen en die wat ouder worden. Costa Blanca Zuid is droger dan het noorden waardoor de begroeiing hier minder groen is. Wel zal je vaker palmbomen en sinaasappelbomen in het landschap aantreffen.

Kantoor Jávea

Waar koop je het beste een tweede woning?

Image 9

Alles wat je moet weten als je een huis in Spanje koopt

With this handy brochure, we will help you on your way to making the right choices. Even if you still have questions after reading this brochure, we are ready to share our experience.

Download de brochure