Over ons

Shaun en Stephanie

Als erkend vastgoedmakelaar (met BIV-nummer 512883) staat Stephanie gekend omwille van haar persoonlijke begeleiding en minutieuze opvolging na verkoop. Stephanie ontvangt elke klant met veel warmte en zorgt er voor dat alle informatie up-to-date blijft op onze website. 

Shaun Delcour, echtgenoot van Stephanie, is ook gepokt en gemazeld in de vastgoedwereld. Meer dan 6 jaar ervaring bij Caenen, maakt van hem een expert in de verkoop van woningen en tweede verblijven. En ook Shaun verloor zijn hart in het warme Spanje.

Samen organiseren ze op een pro-actieve en minutieuze wijze de ontdekkingsreizen voor klanten. Meedenken met de wensen van de kopers is een absoluut sterke eigenschap van beiden. Met een zesde, of is het zevende, zintuig voor de noden van de klant, zoeken ze het vastgoed uit dat bij de klant past.

Ook in Spanje zijn Shaun en Stephanie geregistreerde makelaars bij de beroepsinstantie API, gelijkaardig als in Belgie bij het BIV. Zo ben je zeker dat je bij een gediplomeerde makelaar aankoopt.

He foto samen 1

Ervaring in Oostende en Spanje

Zowel Francky als Stephanie en Shaun verdienden hun professionele strepen. Francky, die vooral achter de schermen actief is,  was decennia lang actief in de bouwsector. Terwijl Stephanie en Shaun zich van jongs af aan stortten op de wereld van de immobiliën. 

Hun hart ligt echter in Spanje. 
Met veel enthousiasme hebben wij, als gezin, besloten om een nieuwe bladzijde in ons leven om te slaan en ons avontuur voort te zetten in het prachtige Spanje. Na veel overwegingen en dromen over een leven onder de warme Spaanse zon, hebben we uiteindelijk de stap gezet en de verhuizing naar dit betoverende land gemaakt.

De verhuizing naar dit prachtige land heeft ons niet alleen persoonlijk verrijkt, maar heeft ons ook de mogelijkheid geboden om onze diensten en toewijding aan onze klanten uit te breiden.

Holiday estate kantoor spanje

Kurt

Bij Kurt ben je in goede handen.

Na zelf zijn droomappartement in Spanje te hebben gekocht via Holiday-Estate, wist Kurt het zeker: hij wil anderen helpen hun droomwoning onder de zon te vinden. Zijn passie, sociale vaardigheden en hulpvaardigheid hebben ons overtuigd. Kurt belichaamt de kernwaarden die wij bij Holiday-Estate hoog in het vaandel dragen: motivatie, sociaal zijn en hulpvaardigheid.

Wil jij ook de stap zetten naar jouw droomwoning in Spanje?

Kurt staat alvast klaar om met jou een eerste kennismaking in te plannen in Oostende. Maak vandaag nog een afspraak en laat je droom uitkomen!

De koffie staat steeds klaar.

Leer Kurt kennen en maak een afspraak in Oostende
Kurt Holiday Estate

Klaar om Holiday Estate nog beter te leren kennen? Maak dan nu een afspraak (virtueel of bij ons op kantoor)!

Maak een afspraak

Wat maakt ons anders dan anderen?

  1. Wij begeleiden van A tot Z (en tot ook na de Z)
  2. Steeds bereikbaar ( zon-en feestdagen)
  3. Persoonlijke aanpak (we kennen elke klant bij voornaam)
  4. We vinden een droomwoning voor ieders budget
  5. Onze kwalitatieve dienstverlening wordt geroemd
  6. Met al je vragen kan je bij ons terecht 
(als we zelf het antwoord niet weten, zoeken we tot we vinden)
  7. Uitstekende relatie met betrouwbare bouwheren ter plaatse
  8. Door ons groot netwerk een ruime portefeuille in de aanbieding
  9. In België en Spanje word je volledig in het Nederlands geholpen