Waar koop je het beste een tweede woning?

Terra Mítica is een themapark waar de oude beschavingen van de Middellandse Zee tot leven komen. Met attracties en shows voor alle leeftijden is het een must-visit voor gezinnen.

Conclusie

Gelegen in Callosa d’en Sarrià, nabij de Algar-watervallen, biedt DinoPark een fascinerende reis terug in de tijd met levensgrote dinosaurussen die in een botanische tuin staan.

Altijd verzekerd van zorg

Aqualandia, een van Europa’s grootste waterparken, biedt waterpret voor het hele gezin met zijn glijbanen, zwembaden en speelgebieden in Benidorm.

Publieke zorgverzekering

Een ontmoeting met dieren wacht op je in Rio Safari Elche, waar je een verscheidenheid aan dieren kunt zien en zelfs kunt zwemmen met zeeleeuwen.

Particuliere zorgverzekering afsluiten

Voor de kleine snelheidsduivels zijn er verschillende kartbanen aan de Costa Blanca, zoals Karting Finestrat in Benidorm, waar kinderen en volwassenen de baan op kunnen gaan en racen.

Huisarts nodig in Spanje? Vaak snel geregeld!

Leer over het chocolademakingsproces en proef heerlijke chocolade bij Valor Chocolate Museum. Een zoete ervaring die kinderen niet zullen vergeten.

7. Verken de kastelen van de Costa Blanca

De regio is bezaaid met kastelen en forten. Het kasteel van Santa Bárbara in Alicante biedt niet alleen een leerrijke geschiedenisles maar ook een prachtig uitzicht over de stad.

Wat is het verschil tussen Costa Blanca Noord en Zuid?

Dit waterpark in Benidorm biedt een iets kleiner, maar kindvriendelijker alternatief voor Aqualandia met waterattracties die gericht zijn op jongere kinderen.

9. Speel en leer in Mundomar

Mundomar is een dierenpark in Benidorm waar kinderen dolfijnen, zeeleeuwen en andere zeedieren kunnen zien en meer over hen kunnen leren. Er zijn ook shows en de mogelijkheid om met dolfijnen te zwemmen.

10. Ontdek de grotten van Canelobre met een kinderavontuur

Hoewel de grotten van Canelobre ook voor volwassenen interessant zijn, kan een bezoek aan deze natuurlijke wonderen vooral voor kinderen een magisch avontuur zijn. De verlichte formaties lijken soms op sprookjesfiguren, wat de fantasie prikkelt.

Gezondheidszorg in Spanje: betrouwbaar en altijd binnen bereik

Heel wat te doen dus, en dit is nog maar een fractie van alle leuke activiteiten hier bij ons, regio Costa Blanca. 
Deze activiteiten bieden niet alleen plezier en avontuur voor kinderen aan de Costa Blanca, maar ook educatieve waarde en onvergetelijke familieherinneringen.

Laptop mockup 1

Op de hoogte blijven van de nieuwste panden?