Cumbre del Sol

Villa Nara

Villa

3

3

v.a.€ 1.050.000

Vraag meer info

Villa

3 Slaapkamers

Zwembad

Cumbre del Sol

3 Badkamers

Een nieuwbouw villa met een duidelijk concept, om een fusie te creëren tussen binnen en buiten, waardoor open, lichte en functionele kamers ontstaan. De woonkamer komt uit op het terras en nodigt u uit om te genieten van het heerlijke mediterrane klimaat, dat ons bijna 300 dagen zon per jaar geeft.

Opgevat in open modules verdeeld in een L-vorm, omarmt de villa met de hoofdtuin, waar een indrukwekkend overloopzwembad samensmelt met de zee. Een open ruimte die uitnodigt om te genieten van de zon en het mediterrane klimaat, maar zo georiënteerd dat maximale privacy wordt bereikt.

Op de begane grond bevindt zich open ruimtes, die zich naar buiten opent, waardoor een gevoel van continuïteit en verbondenheid met de omgeving ontstaat.
De indeling is al volgt de inkomhal, het gastentoilet en gevolgt door een grote woon-eetkamer en een perfect geïntegreerde keuken. Beide modules komen samen in de buitenruimte met het terras en het zwembad als verbindingspunt. Er zijn 3 slaapkamers en 3badkamers.

De hedendaagse stijl van deze villa mengt zich met de mediterrane traditie, waardoor een harmonieuze en evenwichtige ruimte ontstaat die uitnodigt tot ontspanning en genot van de zintuigen. De hoofdtuin, met zijn mediterrane vegetatie en aromatische planten, verbindt u met de natuur.

Kortom,een unieke en bijzondere villa, ontworpen om ten volle van het leven te genieten en onvergetelijke herinneringen te creëren in een droomachtige omgeving. Een villa die u uitnodigt om te dromen van een leven vol luxe, comfort en schoonheid, in een ruimte waar architectuur en natuur samensmelten in een perfecte symfonie.

Ligging:
Een exclusieve residentiële wijk, gelegen in de urbanisatie Cumbre del Sol, Benitaxell, tussen Jávea en Moraira, Costa Blanca Noord.
Een residentiële zone gestitueerd in een unieke omgeving, omringd door de beschermde natuurgbieden Puig de la Llorença en Park La Granadella met wandelwegen door de Mediteraanse natuur en een kusstrook met paradijselijke baaien waarvan Cala del Moraig uitmunt door zijn kristalheldere water en unieke zeebodem.
In dezelfde urbanisatie bevindt zich de internationale school "Lady Elizabeth", restaurant La Cumbre en sportclub Cumbre del Sol. In de omgeving vindt u toprestaurants, waarvan diverse bekroond met een Michelinster, golfclubs, zeilverenigingen, the Sha Wellness kliniek, alsook alle benodigde voorzieningen om er het hele jaar te verblijven.

Lees meer

Kenmerken van dit pand

Air-conditioning
Swimming pool
Outdoor lighting
Home automation

Troeven

  1. Zeezicht
  2. Bouwvergunning, bouw kan zeer snel starten
  3. Kwalitatieve afwerking
9

Meer info over dit project?

Vergelijkbare panden

San Miguel de Salinas

Paradise Resort

Villa

2

2

v.a.€ 234.900

Meer informatie

Orihuela-Costa

Amanecer X

Villa

2

2

v.a.€ 239.000

Meer informatie

San Miguel de Salinas

Saoco II

Villa

2

2

v.a.€ 174.900

Meer informatie