Torrevieja

Lagoons Village

Appartement

1-2-3

1-2-3

v.a.€ 210.000

Vraag meer info

Proyecto único en Torrevieja

Appartement

1-2-3 Slaapkamers

Gemeenschappelijk zwembad

Torrevieja

1-2-3 Badkamers

Deze appartementen en woningen zijn gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, tussen Lagunas de La Mata Natural Park en Laguna Rosa in Torrevieja. 
De eerste ontwikkeling, Laguna Rosa, zal 240 woningen van verschillende typen omvatten, waaronder appartementen, bungalows, 1-, 2-, en 3-slaapkamer geschakelde en vrijstaande villa's met 1, 2 en 3 badkamers. Appartementen en bungalows op de begane grond hebben een tuin, terwijl die op de bovenste verdieping een solarium hebben. Alle woningen hebben daglicht en ruime kamers. De villa's hebben ook grote tuinen met de optie van een privézwembad. Alle woningen hebben een parkeerplaats buiten en/of in de kelder en een berging, afhankelijk van het type woning.

Op korte afstand vind je het strand van La Mata en het strand van Cabo Cervera, evenals de baaien van Higuera en La Zorra. Hier kan je deelnemen aan activiteiten zoals stand-up paddleboarden, surfen, jetskiën, flyboarden en parasailen. De haven van Torrevieja biedt eveneens watersporten zoals zeilen of roeien. Voor de golfers zijn er verschillende golfbanen in de buurt van Torrevieja: La Marquesa Golf, Vistabella Golf, La Finca Golf en Villamartín Golf.

Meer dan 15.200 m² aan gemeenschappelijke ruimtes zijn ideaal voor een gezonde levensstijl. De gemeenschappelijke ruimtes omvatten 2 zwembaden voor volwassenen, 2 kinderbaden, 2 verwarmde jacuzzi's, een kinderspeelplaats, jeu de boulesbanen en groene tuinzones met geurige planten, palmbomen, meren, fonteinen en paden. De meeste woningen liggen op het zuidoosten en zuidwesten en sommige bungalows liggen op het noordwesten. Daarnaast omvat het ook een sport-en recreatiecentrum, Lagoons Village Sport & Wellness Club, met zowel binnen-als buitenfaciliteiten.

Prijzen zijn steeds onder voorbehoud van eventuele aanpassingen en beschikbaarheid van de appartementen.Niet alle units zijn vermeld op onze website vraag naar de beschikbaarheid en wij helpen u graag verder.

Lees meer

Kenmerken van dit pand

Lift
Sauna
Video security
Outdoor lighting
Spa
Home automation
Playground
Fitness
Condominium pool

Troeven

  1. Keuze uit appartementen, vrijstaande of half open bebouwing
  2. Uniek project met tal van voorzieningen
  3. Centrale ligging
16

Meer info over dit project?

Vergelijkbare panden

San Miguel de Salinas

Paradise Resort

Appartement

2

2

v.a.€ 234.900

Meer informatie

Orihuela-Costa

Amanecer X

Appartement

2

2

v.a.€ 239.000

Meer informatie

San Miguel de Salinas

Saoco II

Appartement

2

2

v.a.€ 174.900

Meer informatie